Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker Græsk kødsovs

Lækker Græsk kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Alex Karlsson

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hk. oksekød
2 ds.hk./flået tomat
2 store løg
1 glasrødvin
3-4 laurbærblade
 Olivenolie/anden madolie
 Salt
 Peber
 Kanel
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Svits løgene i pande/gryde til de er let brunede og tilsæt dernæst kødet. Når kødet næsten er stegt i gennem tilsætter du vinen og lader det stå i 2-3 minutter ved medium varme.
Tilsæt tomat, laurbærblade, salt, peber, kanel og spiseskeen med sukker.
Lad det stå og simre uden låg i 30-40 min.
Spis med valgfrit tilbehør.

Tips:

Vedr. dosering af kanel, salt og peber, så er det bedst gjort ved selv at smage til, da det jo er individuelt hvordan man vil have det. Trick til at undgå kedelig klistret spaghetti: Lav spaghettien lige før der skal spises og kog den ikke helt til hvordan du vil have den, men med lidt mere bid end du helst vil have. Efter vandet er siet fra, hælder du et skvæt olivenolie på og rør rundt/vender i dørslaget. Server i skålen med kødsovsen ovenspå, spaghettien vil på grund af kødsovsens varme koge helt færdigt og forhåbentlig som du vil have den!!! Smager bedst 2 dage efter!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3142 gange,
og udskrevet 22 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu