Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisk og nem butterdejstærte med Soy4you

Frisk og nem butterdejstærte med Soy4you, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3  personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Gitte

Indsendt :





Ingredienser:
75 g.Soy4you
1 bouillon terning
1 l.kogende vand
1 tsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 Stødt koriander
 Tørret oregano
3 tomater
1 rulle butterdej
1 agurk
1 håndfuld friske mynteblade
2 spsk.hvid balsamico eller hvidvinseddike
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Sådan gør du:
1. Varm ovnen op til 200 grader. Opblød Soy4you i blandingen af 1 liter kogende vand og bouillon terning. Stil til side i 3-5 minutter. Si derefter det resterende vand fra.

2. Varm olien i en gryde. Tilsæt Soy4you, hakket hvidløg, koriander og oregano. Krydr med salt og peber. Hak tomaterne, kom dem i gryden og sluk for varmen.

3. Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir og prik den over det hele med en gaffel – så undgår du luftbobler.
Brug en skarp kniv til at ridse en kant hele vejen rundt på dejen på cirka 2 cm.
Kom dejen i ovnen i cirka 10 minutter. Tag den derefter ud, fordel Soy4you blandingen på tærtebunden inden for kanten. Bag tærten i endnu 10 minutter –eller til den er godt sprød.

4. Imens laves agurkesalaten. Skræl agurken og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i tern, vend med mynteblade og eddike. Krydr med salt og peber.

5. Når tærten er færdig fordeles agurkesalaten hen over den lune tærte.


Tips:

Retten er uden kød - med et nyt produkt bestående af granuleret soja - et fint alternativ til hakket kød med et proteinindhold på 65% og en fedtprocent på under 1.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2723 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu