Grillet ørred 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Læg ørreden på et stykke sølvpapir. (Hvis der er skind på, lægges skindsiden ned mod sølvpapiret, så kødet vender opad mod dig.)
Drys salt og peber på fisken. Hæld citronsaft efter behov over. Læg klumper med smør på fisken. Pak fisken ind i sølvpapiret, så der er lukket helt til. Læg kullene i den ene side af grillen, og placer fisken i sølvpapiret med skindsiden nedad i den side af grillene, hvor kullene ikke er. Læg låg på grillen. Lad fisken lægge på grillen under låg i 2 timer. Server efter 2 timer. |
|
Opskriften er vist 4529 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne