Mørbradbøf i gorgonzolasauce med sauteret grønt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af for hinder. Skær den på skrå i 2-3 cm. skiver og pres dem let med snitflade opad. Steg mørbradbøfferne 2-3 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Bøfferne holdes varme.
Gorgonzolasauce: Skær peberfrugt og løg i små terninger og svits i smør i en gryde. Tilsæt gorgonzola i mindre stykker og lad den smelte under omrøring. Tilsæt fløde og lad saucen koge nogle min. Smag til med basilikum, salt og peber. Pisk saucen godt igennem. Server bøfferne i saucen. Sauteret grønt: Halver squashen og skær den i 1 cm tykke skiver på skrå. Skær forårsløg i ca 5 cm lange stykker på skrå således at der kommer lidt af toppen med på det sidste stykke. Hvidløget hakkes. Sauter grønsagerne i smør i en dyb pande i 3-4 min. Smag til med salt. Drysses med persille inden servering. Server med frisk kogt pasta. |
|
Opskriften er vist 128260 gange,
og udskrevet 11878 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (71 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-14 22:31:51 Helt perfekt ret! Har lavet den mange gange efterhånden og den er et hit hver gang! Pia - 2010-10-17 15:45:47 Suuper ret. Et godt tip madfløde på 18% og lidt cognac i saucen uden din mand ser det :-) det sætter prikken over i'et. Og der findes milde gorgonzola oste. sus - 2008-10-24 13:46:56 lækker ret der kan forberedes i god tid. Heidi=) - 2008-08-04 10:31:08 MUMS MUMS MUMS.... Det er bare for godt!!!!!!!!! Prøvede denne ret i lørdags og blev total overrasket. Kan ikke finde ord. Prøvede forslag fra Jane med knap så meget gorgonzola og mild ostesauce. Retten blve bare perfekt. Jane - 2007-10-20 19:01:17 Dejlig og velsmagende ret. Hvis man vil undgå at den bliver så fed, kan man nøjes med 150 g Gorgonzola og i stedet for 5 dl. piskefløde bruge 2-3 dl. madfløde og ½ karton af Karolines milde ostesauce. Det smager herligt alligevel og er ikke nær så fedt. Server også frisk flûte til. lis - 2007-10-11 08:53:41 gæsterne var vilde med denne ret især saucen sc - 2007-06-28 11:00:06 Er gorgonzola stærk eller kommer retten til at få en "underlig" smag? Kender kun MEGET mild ost, men denne lyder spændende Tove - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækker , skal prøves Nalle - 2005-01-01 01:01:01 velbekommen for jeg skal have det nu . marianne.v.moeller - 2005-01-01 01:01:01 Lyder bare så godt - måske ikke så slankende med piskefløde og gorgonzola, men alt godt feder - - - næsten. Molly - 2005-01-01 01:01:01 den er virkelig god 93 mennesker kan ikke tage fejl peter - 2005-01-01 01:01:01 mundvandet løber michael - 2005-01-01 01:01:01 det er rigtig guf Lis - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god, prøv at tilsætte lidt citronsaft i saucen, og sauter forårløg til sidst, så de er sprøde Jørn - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, og let at lave Pia - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har prøvet den-superlækker! Helle - 2005-01-01 01:01:01 mums lyder lækkert og nemt jens - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt !! - 2005-01-01 01:01:01 SUPER !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne