Mørbradbøf i gorgonzolasauce med sauteret grønt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Gorgonzola
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
   
  Grønt:
900 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 22006 (5239 kcal)
KJ pr. Pers. 5501 (1309 kcal)
Vægt ialt 3406 gram
Vægt pr. Pers. 851 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 646 KJ (153 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)