Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkekam i galla

Nakkekam i galla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet med appilsin og nødder i

Indsendt af : Dorthe

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.nakkekam
50 g.margarine
150 g.champignoner
0.5 løg
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
3-4 tomater eller en ds. flåede tomater uden væde
1-2 appelsiner
2.5 dl.fløde
20 g.nøddekener skæres over 2 gange
 
Opskrift:
Kødet skæres i centimeter store stykker
og brunes i margarine.
Udskåret champignoner svitses med. Derefter tgilsættes hakket løg krydderier samt halveret tomater.
Det hele spædes op med vand og evt vand så kødet er dækket og koger i ca 1 time.
Når sovsen er jævnet hommes nødder og appelsinbåde(uden det hvide og sten)i sovsen og skal lige varmes. serveres med ris.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5309 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu