Nakkekam i galla

Nakkekam i galla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet med appilsin og nødder i

Indsendt af : Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.nakkekam
50 g.margarine
150 g.champignoner
0.5 løg
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
3-4 tomater eller en ds. flåede tomater uden væde
1-2 appelsiner
2.5 dl.fløde
20 g.nøddekener skæres over 2 gange
 
Opskrift:
Kødet skæres i centimeter store stykker og brunes i margarine.

Udskåret champignoner svitses med. Derefter tilsættes hakket løg krydderier samt halveret tomater.

Det hele spædes op med vand og evt. vand så kødet er dækket og koger i ca. 1 time.

Når sovsen er jævnet kommes nødder og appelsinbåde(uden det hvide og sten)i sovsen og skal lige varmes. serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7464 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu