Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekam i galla

Nakkekam i galla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet med appilsin og nødder i

Indsendt af : Dorthe

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.nakkekam
50 g.margarine
150 g.champignoner
0.5 løg
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
3-4 tomater eller en ds. flåede tomater uden væde
1-2 appelsiner
2.5 dl.fløde
20 g.nøddekener skæres over 2 gange
 


Opskrift:

Kødet skæres i centimeter store stykker
og brunes i margarine.
Udskåret champignoner svitses med. Derefter tgilsættes hakket løg krydderier samt halveret tomater.
Det hele spædes op med vand og evt vand så kødet er dækket og koger i ca 1 time.
Når sovsen er jævnet hommes nødder og appelsinbåde(uden det hvide og sten)i sovsen og skal lige varmes. serveres med ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4605 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu