Mørbrad med syltede figner

Mørbrad med syltede figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6-700 g.svinemørbrad
1 ds.syltede grønne figner (i egen sirup)
2.5 dl.piskefløde
400 g.ris (gerne basmati)
7,5 dl.vand
 evt. lidt safran
 salt
 peber
 
Opskrift:
Mørbraden renses for fedt og sener. Risene kommes i det kogene vand, som tilsættes salt og evt. safran. Koges med låg i 10 min. ved lav varme hvorefter der slukkes under dem, men man lader dem stå på varmepladen i yderligere 15 min.

Imens krydrer man mørbraden med salt og peber og steger den hel på en sauter pande i ca. 10 min. på hver side. De syltede figner incl. sirup lunes i en kasserolle.
Mørbraden lægges op på et skærebræt og dækkes med alufolie.
Man koger nu panden af med piskefløde og smager saucen til med noget af figensirupen samt salt og peber.
Mørbraden skæres i passende stykker, der kommes tilbage i saucen og gennemvarmes let.
Det hele er nu klar til servering!


karakterer:
Opskriften er vist 10830 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu