Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasagne (the best)

Lasagne (the best), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryses

Indsendt af : babbers

Indsendt :




Ingredienser:
1000 g.oksekød
4 store gulerødder
400 g.bacontern
2 store løg
5 fedhvidløg
2 glastomatsauce
5 dl.moneysauce
1 pakkelasagneplader
2 okse bouillonterninger
 peber
200 g.revet ost
 olivenolie
 


Opskrift:

Kom lidt olivenolie i en stor gryde skær løget lidt groft, og brun dem. Kom derefter køddet i, og brun. Når køddet er brunet kommes groft revet gulerødder i og vendes godt rundt. Tilsæt fint revet hvidløg,og sprødstegt bacontern. Kom nu bouillonterningerne i og lidt peber. Hæld tomatsaucen i og kog op, og smag til med salt og peber. Kom til sidst moneysauce i og rør godt rundt og lad kødsaucen stå og småsimre i 1 time under låg. Dæk bunden af et ildfast fad med kødsauce og kom lasagneplader oven på. Disse ligger du så skiftevis, i så mange lag som muligt, men slut af med kødsauce. Giv lasagnen 30 minutter på 200 grader varmluft. Tag lasagnen ud og drys den revet ost over og giv den yderligere 20-30 minutter.

Tips:

der spises lunt brød og/eller salat til.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2938 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kea Bruun   -  2014-09-15 21:39:58
Denne lasagne er bare super lækker. Tager lidt lang tid, men det er det hele værd.