Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet yoghurtis

Hjemmelavet yoghurtis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjemmelavet yoghurtis, billede 4 Hjemmelavet yoghurtis, billede 1 Hjemmelavet yoghurtis, billede 2 Hjemmelavet yoghurtis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
45 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
Opskrift:
Drøn halvdelen af yoghurten i en sigte med et rent klæde i 12 timer i køleskabet.

Derefter røres den drænede yoghurt med resten af yoghurten, akaciehonning og kornene fra vaniljestangen.

Æggehvider og rørsukker piskes stift og vendes derefter forsigtigt i yoghurten.

Hældes i en skål og stilles i fryseren. Bør røres i ca. hver time indtil stivnet, så bliver isens konsistens bedst.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (174 stemmer)

Opskriften er vist 37991 gange,
og udskrevet 713 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5538 (1318 kcal)
KJ pr. Pers. 1384 (329 kcal)
Vægt ialt 285 gram
Vægt pr. Pers. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1943 KJ (462 kcal)
Protein 17.1 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 70.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu