Hjemmelavet yoghurtis

Hjemmelavet yoghurtis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Hjemmelavet yoghurtis, billede 4 Hjemmelavet yoghurtis, billede 1 Hjemmelavet yoghurtis, billede 2 Hjemmelavet yoghurtis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
45 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Opskrift:
Drøn halvdelen af yoghurten i en sigte med et rent klæde i 12 timer i køleskabet.

Derefter røres den drænede yoghurt med resten af yoghurten, akaciehonning og kornene fra vaniljestangen.

Æggehvider og rørsukker piskes stift og vendes derefter forsigtigt i yoghurten.

Hældes i en skål og stilles i fryseren. Bør røres i ca. hver time indtil stivnet, så bliver isens konsistens bedst.


karakterer:
Opskriften er vist 42457 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (174 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5556 (1322 kcal)
KJ pr. Pers. 1389 (330 kcal)
Vægt ialt 294 gram
Vægt pr. Pers. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1889 KJ (449 kcal)
Protein 16.9 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 68.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu