Ristaffel vegetar

Ristaffel vegetar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Line

Indsendt :



Ingredienser:
 smør/olie til stegning
1 bk.Champignoner
1 pk.Sukkerærter
1 ds.minimajs
1 ds.vandkastanjer
1 ds.bønnespirer
1 peberfrugt
2 løg
1 fedhvidløg
2 tsk.karry
0.5 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.kardemomme
0.5 tsk.muskatnød
 salt
 peber
1 dl.vand
1 bouillonterning
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.kokosmælk
 evt.0.5 tsk. sambal oylek
 
Opskrift:
Snit og hak grøntsagerne i passende stykker. Smelt smøret i en stor gryde med olien og karry, og lad karryen ”brænde af”. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt grøntsager og svits til de har smidt alt væden. Tilsæt tomater, bouillonvand, kokosmælk og resten af krydderierne. Lad retten simre til grøntsagerne er kogt møre (ca. 20-30 minutter)
Serveres med Ris.


Tips:

minimajs, vandkastanjer og bønnespirer kan fås samlet i en dåse, så alternativt kan man bare bruge en eller to af disse. tilbehør til retten kan være ristet kokosmel, stegte bananer, rosiner, peanuts og hvad man ellers kunne komme i tanke om.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11900 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu