Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddesteg

Nøddesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Line

Indsendt :





Ingredienser:
500-550 g.Knoldselleri
250 g.Champignon
150 g.løg
300 g.hasselnødder (evt. lidt mandler eller valnødder)
2 æbler
1-2 bouillonterninger i 1 dl. Vand
2 dl.rasp
 Salt
 peber
3 æg
 


Opskrift:

Riv knoldsellerien. Blænd champignoner og nødderne fint. Hak eventuelt omkring 1/3 af nødderne lidt grovere.
Bland sellerien med champignon og nødder, og tilsæt de hakkede løg.
Bland herefter de 3 æg i. Bouillonvandet og raspen blandes nu i massen, sammen med salt og peber.
Æblerne skraldes og skæres i tynde skiver.
Først kommes halvdelen af massen ud i et smurt fad, eventuelt strøet med rasp. fordel æble skiverne i fadet og fordel derefter resten af massen ovenpå. Pynt eventuelt med lidt flere æble skiver.

Nøddestegen skal bages i 200 grader i 45-60 minutter. For det bedste resultat kan man lade den stå på eftervarme i endnu 30 minutter.


Tips:

Nøddestegen er god til aftensmad men er også lækker som pålæg, bedst lun. Den er især populær som erstatning for kød juleaften.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19519 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu