Konfiteret edderfugl

Konfiteret edderfugl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Kirsten

Indsendt :     

Ingredienser:
4 stykker bryst fra edderfugl (2 fugle)
 andefedt (fra jul eller fra dåse)
 hvide kartofler
2 løg
25 g.margarine
3-4 dl.mælk
2-3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Edderfuglestykkerne brunes af på panden i varmt fedtstof.
Lægges i et lille ildfast fad og dækkes helt med andefedt.
Fadet tildækkes med staniol og sættes i ovnen ved ca. 90 grader i fem timer.
Sovs: opbagt løgsovs, eller eventuel bearnaisesovs.
Når kartoflerne er ved at være kogt, skrues ovnens temperatur på på 175 gra der i ca. 15 min.

Tips:

Edderfugl kan ikke købes





karakterer:
Opskriften er vist 3058 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-07 16:54:30
hurtig kommentar, ederfuglen er en dykand, ikke en svømmeand.