Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Konfiteret edderfugl

Konfiteret edderfugl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Kirsten

Indsendt :





Ingredienser:
4 stykker bryst fra edderfugl (2 fugle)
 andefedt (fra jul eller fra dåse)
 hvide kartofler
2 løg
25 g.margarine
3-4 dl.mælk
2-3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Edderfuglestykkerne brunes af på panden i varmt fedtstof.
Lægges i et lille ildfast fad og dækkes helt med andefedt.
Fadet tildækkes med staniol og sættes i ovnen ved ca. 90 grader i fem timer.
Sovs: opbagt løgsovs, eller eventuel bearnaisesovs.
Når kartoflerne er ved at være kogt, skrues ovnens temperatur på på 175 gra der i ca. 15 min.

Tips:

Edderfugl kan ikke købes




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1912 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-10-07 16:54:30
hurtig kommentar, ederfuglen er en dykand, ikke en svømmeand.