Mørbradbøf i fad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbraden af og skær den i ca 3 cm skiver på skrå. Brun mørbradskiverne og krydr dem med salt, peber og paprika. Læg dem i et ovnfast fad. Kom de flåede tomater i fadet, men gem væden.
Rens løgene og skær dem i tern. Skær pølser i skiver på ca 3 cm. Rist løg og pølser og kom dem over tomaterne. Rens champignon og skær dem i skiver. Brun dem i en gryde. Tilsæt fløde og saften fra de flåede tomater. Kog det godt igennem. Kom blandingen i fadet. Dæk med bacon i skiver, og kom fadet i ovnen 20-25 min ved 180 grader varmluft, eller 200 grader alm ovn. Tips: Retten kan laves i god tid inden gæsterne kommer, men så skal den have lidt længere tid i ovnen, da den er blevet kold. Kom først bacon over retten lige inden den sættes i ovnen. |
|
Opskriften er vist 14011 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2013-06-02 18:33:51 Virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne