Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Coq au vin special

Coq au vin special, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Tot

Indsendt :



Ingredienser:
 Lidtmargarine
1 stor kylling
 Salt
 Peber
250 g.skalotteløg renset vægt
4 gulerødder renset vægt
3 porrer renset vægt
2 laurbærblade
5 fedhvidløg
500 g.champignon
1 øl
 Evt.lidt hvidvin
 
Opskrift:
Kyllingen parteres og brunes i lidt margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt herefter de hele skalotteløg, gulerødder og porrer i tynde skiver, laurbærblade samt hvidløg i mindre stykker.

Øl skænkes ved, og kyllingen dampes mør under låg ved svag varme ca 45 min. De rensede halverede champignon tilsættes, og retten koger videre ca 15 min.

Hvis retten ser for tør ud undervejs, tilsættes lidt hvidvin.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 4467 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-04-02 16:10:03
evt. betyder man eventuelt kan tilsætte lidt vin hvis man ønsker det.

Elvig  -  2014-08-17 15:47:48
Man kan vel næppe kalde det coq au vin, hvis vin kun er evt?