Græske frikadeller i tomatsovs med ris

Græske frikadeller i tomatsovs med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sophie M.

Indsendt :



Ingredienser:
 Frikadellerne:
500 g.oksefars
0.5 løg
2 fedhvidløg
1 håndfuld persille
1 æg
 salt
 peber
 
 Tomatsovs:
2 ds.hakkede tomater
0.5 løg
3 dl.oksebuillon
1 tsk.tørret oregano
10 bladebasilikum
1 spsk.balsamico eddike
 
Opskrift:
Tænd ovnen til 200 grader.

Frikadeller:
Hak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med kødet og ægget. Form 16 aflange frikadeller og læg dem i et ovnfast fad.

Tomatsovs:
bland de hakkede tomater, det finthakkede løg, oksebuillon, oregano, hakket basilikum og balsamico vineddike sammen i en skål, rør rundt og hæld over frikadellerne.

Sæt fadet i ovnen ved de 200 grader i 50 minutter og server med ris og evt. lidt salat.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Græske frikadeller

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10139 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu