Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pulled lamb a la thorshøj

Pulled lamb a la thorshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : britta og kaj

Indsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle a 2.kg
5 stor kvist timian
5 grene rosemarin
5 laurbærblade
1 citron saft og revet skal heraf
 salt
 peber
0.5 dl.oliven
100 g.smør
5 dl.fløde
 
 grønsager efter ønske
 eller græske kartoffelbåde
 med sovsen
 
 gurkemeje
 salt
 peber
 citronskal
 citronsaft
7 fedhvidløg
 olivenolie
 smør
 


Opskrift:

1,puds lammekøllen og rids den i 1 cm dybde på begge sider.Gerne begge veje så det danner en firkant. i kødets overflade

2 smelt smørret og bland alle øvrige ingredienser sammen
3. gnid køllen godt ind i marinaden så det kommer i alle revner.
4. lægges i en stegeso låg på i ovn ved 100 g
5.efter et par timer dryppes den første gang fra bunde i stegesoen og det gentager sig hver time de næste 8 timer.
efetr ialt 10 timer på 100 g hælder du skyen fra og koger den ind. Tilsæt piskefløde og kog ind mens køllen steger videre i ovnen 15- 30 min på 225 g nu uden låg.
7. sovsen jævnes hvis det er nødvendig.

server kartoffelmos eller græske kartoffelbåde der til..




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2088 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu