Tiramisu i glas

Tiramisu i glas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 4 Pers
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Tiramisu i glas, billede 4 Tiramisu i glas, billede 1 Tiramisu i glas, billede 2 Tiramisu i glas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
8 Savoiardi (Ladyfingers) En pakke Savoiardi indeholder gerne 200 g. og 24 stk
Et stk vejer 8.3 gram
   
1 dl. Marsala 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Marsala er en italiensk sød vin
1 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Pisk æggeblommer sukker hvide og rør Mascarpone i. Pisk fløden til flødeskum og vend den i cremen.
Kom cremen i en sprøjtepose, da det er den nemmeste måde at fordele cremen i glassene uden at svine dem unødigt til.

Bland marsala og kold færdigbrygget kaffe.

Kom lidt creme i bunden af glassene.
Bræk Ladyfingers i 2 og dyp dem kort kaffeblandingen og læg dem i glassene 2 halve pr glas.

Herpå et nyt lag creme og så Ladyfingers, slut af med creme.

Drys forsigtigt kakao på toppen og så så glassene på køl indtil servering.





karakterer:
Opskriften er vist 1680 gange,
og udskrevet 33 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10774 (2565 kcal)
KJ pr. Pers 2693 (641 kcal)
Vægt ialt 862 gram
Vægt pr. Pers 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1249 KJ (297 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 26.0 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu