Tiramisu i glas næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 4 Pers
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
8 Savoiardi (Ladyfingers) En pakke Savoiardi indeholder gerne 200 g. og 24 stk
Et stk vejer 8.3 gram
   
1 dl. Marsala 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Marsala er en italiensk sød vin
1 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 10774 (2565 kcal)
KJ pr. Pers 2693 (641 kcal)
Vægt ialt 862 gram
Vægt pr. Pers 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1249 KJ (297 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 26.0 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)