Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødrekartofler

Flødrekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.kartofler
1 stort løg
4 hvidløg
375-400 g.champignon
1 l.Mornay sauce (12%) (mindre % kan sikkert bruges ;-) )
 salt
 friskkværnet peber
 paprika
1 poserevet ost
 Olie til hvidløgene
 


Opskrift:

Ca. 1½ kg. kartofler
1 stort løg.
4 hvidløg
375-400 g. champignon
1 l. Mornay sauce (12%) (mindre % kan sikkert bruges ;-) )
salt, friskkværnet peber, paprika.
1 pose revet ost.
Olie til hvidløgene.


Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær løget i mindre skiver.
Rens champignon og steg dem i olie/margarine
Kom olie i en kop og pres hvidløg i koppen og rør godt rundt.

Fordel halvdelen af kartoflerne i et ildfast fad.
Fordel de stegte champignon og løgene over kartoflerne.
Salt, peber og paprika drysses over
Rør godt rundt i koppen med hvidløg, og fordel det over kartofler, løg og hvidløg.
Fordel de sidste kartofler, og kom Mornay sauce hen over.

Tænd ovnen på 180-200 grader og sæt kartoflerne ind på midterste rille i ca. 60 min.
Når kartoflerne har været inde i ca. 30 min. drysses revet ost hen over kartoflerne.


Tips:

Smager vidunderligt til fx. Røget skinke, eller glaseret skinke. VELBEKOMME.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1673 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu