Flødrekartofler

Flødrekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.kartofler
1 stort løg
4 hvidløg
375-400 g.champignon
1 l.Mornay sauce (12%) (mindre % kan sikkert bruges ;-) )
 salt
 friskkværnet peber
 paprika
1 poserevet ost
 Olie til hvidløgene
 
Opskrift:
Ca. 1½ kg. kartofler
1 stort løg.
4 hvidløg
375-400 g. champignon
1 l. Mornay sauce (12%) (mindre % kan sikkert bruges ;-) )
salt, friskkværnet peber, paprika.
1 pose revet ost.
Olie til hvidløgene.


Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær løget i mindre skiver.
Rens champignon og steg dem i olie/margarine
Kom olie i en kop og pres hvidløg i koppen og rør godt rundt.

Fordel halvdelen af kartoflerne i et ildfast fad.
Fordel de stegte champignon og løgene over kartoflerne.
Salt, peber og paprika drysses over
Rør godt rundt i koppen med hvidløg, og fordel det over kartofler, løg og hvidløg.
Fordel de sidste kartofler, og kom Mornay sauce hen over.

Tænd ovnen på 180-200 grader og sæt kartoflerne ind på midterste rille i ca. 60 min.
Når kartoflerne har været inde i ca. 30 min. drysses revet ost hen over kartoflerne.


Tips:

Smager vidunderligt til fx. Røget skinke, eller glaseret skinke. VELBEKOMME.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1797 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu