Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forloren pungrotte

Forloren pungrotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Tozoel

Indsendt :

Forloren pungrotte, billede 4 Forloren pungrotte, billede 1 Forloren pungrotte, billede 2 Forloren pungrotte, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
450 g.kyllingefars
1 lille løg
2-3 stilkeforårsløg
1 æg
 Persille
 Frisk Chilimix efter behov
0.75 dl.mælk
1-2 fedhvidløg
2-3 spsk.rasp
1-2 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
2 laurbær blade
200 g.kalkun bacon
 


Opskrift:

Bland kyllingefasen sammen med følgende ingredienser: løg, forårsløg, hvidløg, æg, salt, peber, chilimix, persille, rasp, mel og mælk. Lad farsen trække i en time, gerne længere.

Smør et ildfast fad i passende størelse og lig derefter laurbærbladene fordelt i midten af fadet således at farsen kommer til at ligge ovenpå bladene. Form farsen som et brød - men så farsen har samme størrelse i begge ender såvel som midten.

Fordel kalkunbacon så det dækker farsen. Vip enderne af bacon ind under fasen.

Tilsæt væde i form af vand omkring farsen så farsen ikke bliver tør, ca. 2 dl. vand alt efter fadets størrelse.
Stil fadet i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40-45 minutter. Hold dog øje med farbrødet. Når brødet er færdigt tages det ud og skæres i passende skiver.

Spis med valgfri tilbehør, kartofler, rodfrugter, grøntsagsris evt.! Bon appetit:)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23678 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu