Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dans øl-kotteletter i fad

Dans øl-kotteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ebi

Indsendt :





Ingredienser:
 Kotelet
 Øl
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til ca. 115C for 6 timers tilberedning eller 180C for 1,5 timers tilberedning. Det bedste resultat opnåes ved 6 timer, men 1,5 timer giver også et godt resultat.

Fordel kotteletterne i fadet, krydder godt after smag(se evt. forslag længere nede), hæld øl ved så kotteletterne er dækket til, der kan evt. spædes til med lidt vand hvis der mangler lidt øl og du ikke vil åbne en mere.

Forslag til krydderier: Salt, pebber, hvidløg og chili.

Læg låg på og sæt fadet/skålen midt i ovnen. Hvis du ikke har et låg til fadet/skålen kan du ligge stanniol over og hælde mere øl/vand ved under tilberedningen så kotteletterne er dækket hele tiden.

Serveres med kartofler eller ris.

Hvis der ønskes en sovs til retten kan der evt. laves en brun sovs på noget af væden eller den kan bruges som den er hvis tilbehøret suger godt nok til at holde på den.


Tips:

Redskaber: Ovn Ovnfast fad eller skål, helst med låg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4773 gange,
og udskrevet 48 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu