Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbrad i gorgonzolasovs

Mørbrad i gorgonzolasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tot

Indsendt :



Ingredienser:
2 store mørbrad uden bimørbrad
 Salt
 Peber
 Sennep
16-20 skiverbacon
5-6 løg
500 g.champignon
2-3 porrer
2 rød peber
 Smør
 
 Sovs:
450 g.gorgonzola
7.5 dl.piskefløde
 Persille
 
Opskrift:
Rens, løg, porrer, champignon og peber. Skær løg, champignon og porrer i tynde ringe og peber i tern. Svits grøntsagerne på panden uden de tager farve, og kom dem i et smurt ovnfast fad.

Afpuds mørbradene og skær hver mørbrad ud i 8-10 skiver. Krydr bøfferne med salt og peber og smør dem med et tyndt lag sennep. Omvikl hver mørbradbøf med en skive bacon og brun dem kort på panden. Læg bøfferne ovenpå grøntsagerne.

Smelt gorgonzolaen i fløden, smag til med salt og peber og hæld saucen over bøfferne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm ovn eller 180 grader varmluft i ca 20 min.

Dæk evt fader med folio. Drys med persille ved servering.

Serveres med ris, frisk pasta og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11362 gange,
og udskrevet 250 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2019-02-03 18:04:15
Enten skal stegetiden på panden være længere og ikke kort, eller tiden i ovnen skal være længere, kødet var ikke færdigt

  -  2017-01-10 13:23:43
Den er lækker. Jeg har lavet den flere gange med stor succes.