Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsegifler

Pølsegifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 32 Stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Pølsegifler, billede 4 Pølsegifler, billede 1 Pølsegifler, billede 2 Pølsegifler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
35 gram Gær
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
32 Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
  Pynt:
Birkes
   


Opskrift:

I den lune mælk opløses gær, sukker og salt. Smørret tilsættes samt melet lidt efter lidt, og dejen- blød og smidig.

Deles straks, og hver del rulles ud til en pandekage, der oversmøres med et tyndt lag sennep. Dejen skæres i 8 trekanter.

På hver lægges et lille stykke pølse eller 1 cocktailpølse, og dejen rulles sammen mod spidsen og lægges på denne på en smurt plade.

Hæver nu- kun én gang – tildækket og lunt i 30 minutter.

Pensles og kan drysses med lidt birkes. Bager på nederste rille ved 225 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter.

Tips:

Fin at fryse, tø op og lune i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (60 stemmer)

Opskriften er vist 71584 gange,
og udskrevet 1539 gange.


Energi:
KJ total 9611 (2288 kcal)
KJ pr. Stk. 300 (71 kcal)
Vægt ialt 895 gram
Vægt pr. Stk. 27 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1073 KJ (255 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 32.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Momse mor  -  2011-09-10 21:25:51
Jeg bruger Ketchup og kyllingpølser, så det er lidt mere fedtfattigt. Men denne opskrift har jeg fulgt i land tid og jeg må dog indrømme den er god. Det er en god lille snack til børnene når de skal på tur eller noget. Den får 10 her hjemme fra.


Sct.Ibs.skole hjemmekundskabs hold  -  2010-10-29 16:15:45
Vi synes maden var pragfuld, men der skulle ha været ketchup istedet for sennep. Og INGEN BIRKES men måske sesamfrø!


Per  -  2009-07-25 16:50:54
Billedet snyder lidt, for vi delte faktisk dejen i 16 stykker da vi brugte cocktailpølser, og vi fik altså 32 st. ud af denne portion


majken  -  0000-00-00 00:00:00
kan ikke forstå hvorfor alt skal være så fedtfattig, hvis man lære børn at spise normalt og alt med måde får de også et mere normalt syn på mad, det er de voksne der gør at børn får et forrænget forhold til mad.....


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
og ingen sukker,


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg bruger kyllinge pølser, og olie istedet for smør, mums


HEA  -  0000-00-00 00:00:00
For at de skal blive fedtfattig, så ændre mælk til vand, smør til rapsolie, alm.pølser til kyllingpølser. så er de perfekte og smager dejligt.


christina  -  0000-00-00 00:00:00
ummm de smager super godt tak får den goe opskrift.!!!


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
man burde nok skifte smøret ud med noget andet...man kan undlade det...brug lidt olie i stedet


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
brug 3% pølser fra den grønne slagter ... de smager super


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg bruger kyllingepølser som gør pølsehornene meget fedtfattige