Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Smørsovs (brunet)

Smørsovs (brunet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tot

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.smør
 
Opskrift:
Smelt forsiftig smørret. Lad det bruse op og blive nøddebrunt og klart. Hæld det forsigtig over i en sovseskål

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (27 stemmer)

Opskriften er vist 40109 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2016-02-13 17:08:07
Smeltes på stegepande, gerne den du har brugt til selve retten.

Tommy Brun Olesen  -  2016-01-27 20:50:58
Ja, og vær' ligeglad med hvor gammel du bliver.

feelsbadman  -  2015-08-26 20:14:33
Meget hjælpsom beskrivelse! Men hvad smelter man smøret med?