Smørsovs (klaret)

Smørsovs (klaret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :      Red:

Smørsovs (klaret), billede 4 Smørsovs (klaret), billede 1 Smørsovs (klaret), billede 2 Smørsovs (klaret), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.smør
 og kun smør
Opskrift:
Smelt smørret over svag varme i en lille gryde. Tag gryden af blusset, så snart smørret er helt smeltet.

Lad det hvile et par min, så vil en tåget hvid væske (valle og salt) samle sig på bunden.

Hæld forsigtig det flydende gule smør over i en sauceskål. Stop før vallelaget, selvom lidt smør går tabt.

Portionen giver 225 gram klaret smør.


karakterer:
Opskriften er vist 61071 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

thomas  -  2020-12-27 17:37:24
nok engang 1000 tak til nordens bedste kogebog !!!

  -  2019-01-12 20:16:05
Kort og klar anvisning der virker upåklageligt :)