Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rhode Island dressing

Rhode Island dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dråber Tabasco
1 tsk. Paprika
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rør mayonnaise og creme fraiche (syrnet fløde) sammen.

Pil og riv eller pres hvidløget. Rør hvidløg og tomatpure i mayonaiseblandingen.

Smag dressingen forsigtigt til med tabascosauce, det er stærke sager, paprika, citronsaft, salt og peber.

Tips:

Dressingen anvendes til salater og skaldyrsretter, fx. rejer, rejecocktail mv.

Dressingen kan yderligere tilsættes 1 finthakket hårdkogt æg, 2 spsk. finthakket grøn og/eller rød peberfrugt, 1 spsk. worcestershiresauce og 1 tsk. finthakket løg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6193 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4461 (1062 kcal)
KJ pr. Portion 4461 (1062 kcal)
Vægt ialt 324 gram
Vægt pr. Portion 324 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1376 KJ (327 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 33.4 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu