Rhode Island dressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dråber Tabasco
1 tsk. Paprika
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4461 (1062 kcal)
KJ pr. Portion 4461 (1062 kcal)
Vægt ialt 324 gram
Vægt pr. Portion 324 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1376 KJ (327 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 33.4 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)