Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flødeis med rababer

Flødeis med rababer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
dåse 12 dåse
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : isa

Indsendt :



Ingredienser:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Rabarber renset vægt
   


Opskrift:
kom de frostne rababer i en blender og blendt det godt der må godt være lidt bid i dem.
Pisk æggeblommerne tykke og skummende med flormelis. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i.

Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt og omhyggeligt med æggemassen.

kom så derefter de blendet rababer i flødeskummen og vend det forsigt rundt.

Kom blandingen i en form og stil den godt et par timer i fryseren. Rør i den nogle gange, indtil den begynder at stivne, så æggeblommerne ikke samler sig på bunden den bliver bedst hvis den få lov til at stå i ca 12 timer inden den serveres.

Tips:

den er mega go og har en herlig fresk smag

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10550 gange,
og udskrevet 134 gange.
Energi:
KJ total 9129 (2173 kcal)
KJ pr. dåse 760 (181 kcal)
Vægt ialt 992 gram
Vægt pr. dåse 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 920 KJ (219 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kisser  -  2016-01-01 11:08:29
Jeg lavede denne is dessert, og fulgte opskriften , men det var en uspiselig krystaliseret is som jeg smed ud, Og det var endda mit første forsøg med is, så det var ærgerligt.