Flødeis med rababer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
dåse 12 dåse
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Rabarber, renset vægt
   
Energi:
KJ total 9129 (2173 kcal)
KJ pr. dåse 760 (181 kcal)
Vægt ialt 992 gram
Vægt pr. dåse 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 920 KJ (219 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)