Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbærcoulis - Hindbær coulis

Hindbærcoulis - Hindbær coulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Coulis (Frugtpure)

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hindbærcoulis - Hindbær coulis, billede 4 Hindbærcoulis - Hindbær coulis, billede 1 Hindbærcoulis - Hindbær coulis, billede 2 Hindbærcoulis - Hindbær coulis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hindbær. dybfrost
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.

Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag.

Hindbærcoulis er en frugtsauce der kan serveres kold til f.eks. is eller blandes i en flødeskum til fyld i lagkage eller vandbakkelser.

Hindbærcoulis kan også serveres lun til f.eks. pandekager eller æbleskiver.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 56744 gange,
og udskrevet 726 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3054 (727 kcal)
KJ pr. Pers. 763 (181 kcal)
Vægt ialt 700 gram
Vægt pr. Pers. 175 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 24.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-03-10 11:17:25
havde en portion stående i køleskabet, 3 uger efter var der desværre muk på, men 1 uge i køleskab kan den sagtens holde: Men den er også fryseegnet, kan evt. fryses i isterningbakker alt efter hvor meget du skal bruge pr gang

Anne-Lone  -  2020-08-30 11:41:22
Hvorlænge kan en coulis holde sig

hp  -  2010-12-31 14:45:00
mums det smager lækkert til et stykke kage og noget is.