Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbærflødeskum

Hindbærflødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 2 Portioner
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hindbær. dybfrost
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Sæt de optøede hindbær til at dryppe af i et dørslag i vasken en times tid.
Pisk fløden til flødeskum.
Mos hindbærene med en stavblender.
Vend hindbærmosen rundt i flødeskummet.
Tilsæt vaniljesukker og rør rundt.
Påfør hindbærflødeskummet på lagkagerne.

Tips:

Passer til 2 lagkager


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 39105 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4203 (1000 kcal)
KJ pr. Portioner 2101 (500 kcal)
Vægt ialt 454 gram
Vægt pr. Portioner 227 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 925 KJ (220 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2018-08-22 08:18:02
Det er mest udenlandske frosne bær som fødevarestyrelsen anbefaler at koge op inden brug i retter som ikke skal opvarmes. Købte friske bær eller egen avl hvor man er sikker på hygiejnen som man fryser ned kan godt bruges fra frost Vi har lavet denne opskrift/vejledning som også kan bruges i denne ret. Se opskrift/forklaring her

Lasse   -  2018-08-03 16:20:30
Det kan være e colibakterier i frosne bær så desværre det en ommer!

Hinsbær elskeren  -  2018-01-24 07:09:40
Man må da ikke bruge frosene hindbær der ikke er kogt???