Pølsehorn med ost

Pølsehorn med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
 dl.mælk
0.5 tsk.salt
250 g.hvedemel
50 g.olie
1 spsk.Sukker
 
 pølser
 store stykker ost
 olie til pensling
 Evt. oregano eller sesam
 
Opskrift:
Ælt dejen smidig og lad den efterhæve ca. 1 time

Del gøl pøserne over i 2 halve og rul et stort stykke ost (efter smag og behag)omgring pølsen. sno dejen omkring pølsen og pensl dem med lidt olie og drys oregano eller sesam på. bag i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. server med ketchup og hakket løg. er rigtig gode til madpakke, fødselsdage eller mellem måltid. kan også spises kolde. velbekomme!!

Tips:

Alm. bolledej kan også bruges





karakterer:
Opskriften er vist 25604 gange,
og udskrevet 714 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-24 14:12:14
synes dejen var noget mærkelig at arbejde med, eller ok pælsebrød.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækre men bedst når de er varme og osten er smeltet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig go' fordi du har skrevet den sådan at børn også godt kan forstå den (rigtig godt)

  -   2005-01-01 01:01:01
ikke godt nok beskrvet

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en super opskrift!!!