Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn med ost

Pølsehorn med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
 dl.mælk
½ tsk.salt
250 g.hvedemel
50 g.olie
1 spsk.Sukker
 
 pølser
 store stykker ost
 olie til pensling
 Evt. oregano eller sesam
 


Opskrift:

Ælt dejen smidig og lad den efterhæve ca. 1 time

Del gøl pøserne over i 2 halve og rul et stort stykke ost (efter smag og behag)omgring pølsen. sno dejen omkring pølsen og pensl dem med lidt olie og drys oregano eller sesam på. bag i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. server med ketchup og hakket løg. er rigtig gode til madpakke, fødselsdage eller mellem måltid. kan også spises kolde. velbekomme!!

Tips:

Alm. bolledej kan også bruges




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (29 stemmer)

Opskriften er vist 22142 gange,
og udskrevet 647 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

siglar  -  2008-06-24 14:12:14
synes dejen var noget mærkelig at arbejde med, eller ok pælsebrød.


mette  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækre men bedst når de er varme og osten er smeltet.


mig  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig go' fordi du har skrevet den sådan at børn også godt kan forstå den (rigtig godt)


Ole  -  0000-00-00 00:00:00
ikke godt nok beskrvet


Én der skal bruge det til natm  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en super opskrift!!!