Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marengs med chokolade

Marengs med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk hviderne helt stive med 1 spsk. af sukkeret. Tilsæt resten af sukkeret, samt eddiken lidt efter lidt. Pisk det helt stift. Vend herefter den groft hakkede chokolade forsigtig i.

Sæt marengsmassen på en bageplade beklædt med bagepapir med to skeer.

Bagetid ved varmluft 95-100 grader 60-70 min afhængig af størrelsen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (22 stemmer)

Opskriften er vist 63852 gange,
og udskrevet 573 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3852 (917 kcal)
KJ pr. Portion 3852 (917 kcal)
Vægt ialt 291 gram
Vægt pr. Portion 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1321 KJ (314 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 62.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-09-22 10:46:46
Pga. Tidsnød valgte jeg denne opskrift fremfor den jeg har brugt tidligere. Mine kyskager fik 90 min i ovnen ved 100grader, men var stadig ikke bagte/ tørrede nok, så de gik fra hinanden så bunden blev hængende på bagepapiret, da jeg ville løfte dem af papiret. Ved ikke om det skyldtes at jeg lavede dobbetporsion og derfor havde to plader inde i ovnen samtidig. Tidligere har jeg bagt kyskagerne om aften give dem 10 minutter ved 150 grader hvorefter de har stået i eftervarmen natten over. Så har de været helt sprøde. Vil derfor anbefale den metode til jer der har tid til at vente natten over på at smage😀

Hejndorf  -  2015-08-26 13:52:56
Blandede lidt lakrids i,det gav lidt kant til chokoladen. Blev perfekte :) brugte også en sprøjtepose så de ik ligner klatkager.