Koteletter i fad 27

Koteletter i fad 27, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : aihsoren

Indsendt :



Ingredienser:
6-8 Svinekoteletter
8-10 Skiverbacon
 hvedemel
 Salt
 peber
50 g.Smør
250 g.Champignoner
4 Tomater
2.5 dl.Fløde
 
Opskrift:
Koteletterne vendes i mel tilsat salt og peber, og brunes på panden, og lægges i et ovnfast fad.
Champignoner og tomater ristes i smørret på panden,hvorefter de fordeles over koteletterne.
Panden koges af og fløden tilsættes.
Sovsen smages til med salt og peber
og tilsættes en anelse kulør,
hvorefter den hældes over koteletterne.
Fadet dækkes med stanniol og retten sættes i ovnen der er forvarmet til
170 grader. Efter 20-30 minutters stegning fjernes stanniolen,
og baconskiverne lægges over.
Retten steger færdig på 10-15 minutter.
Serveres med løse ris.

Tips:

Tips: Skær aldrig spækkanten af koteletterne før stegning, da denne er med til at bevare saften og smagen i kødet. Svinekoteletter med ben bør altid bankes let ud ved benet således at koteletterne steges ens over det hele.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4705 gange,
og udskrevet 57 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu