Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svine risotto

Svine risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mikkel Borre

Indsendt :



Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 rød Peberfrugt. konserves
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 80 gram.
300 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
10 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i tern
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Yderligere:
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kog bouillon så den er klar til at tilsætte.

Snit løg og peberfrugt fint, knus hvidløg og svits det sammen med tomatpuré i olie og smør på mild varme i ca. 1 min. Kød tilsættes og steges i yderligere 5 minutter. Skru op for varmen, tilsæt ris og det hele bliver varmet i yderligere 2 min. Tilsæt herefter hvidvin og efter den er blevet optaget i risene, tilsættes en dl bouillon. Spæd yderlige med bouillon hver gang væsken er blevet optaget. Dette tager ca. 20-25 minutter og det er vigtigt konstant at røre i risene så de ikke brænder på. Smag til med parmesan, gerne lidt olivenolie, og salt og peber.

Bacon snittes til sidst i tern, steges og spredes på toppen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7032 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12231 (2912 kcal)
KJ pr. Pers. 3057 (728 kcal)
Vægt ialt 2320 gram
Vægt pr. Pers. 580 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 527 KJ (125 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu