Svine risotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 rød Peberfrugt. konserves
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
300 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
10 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i tern
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Yderligere:
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12841 (3057 kcal)
KJ pr. Pers. 3210 (764 kcal)
Vægt ialt 2360 gram
Vægt pr. Pers. 590 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 544 KJ (129 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)