Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling, fransk-22

Kylling, fransk-22, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming

Indsendt :



Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Timian, frisk
Rosmarin, frisk
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Opskrift:
Smør kyllingen ind i olie og fyld kyllingen med krydderurterne.
Varm en jerngryde på komfuret indtil den er brændende varm.
Læg kyllingen på siden i gryden og sæt den ind i en 220 gr. (alm. ovn) varm ovn.
Giv den 10 min.på den ene side og 10 min. på den anden.
Læg kyllingen med brystet opad - skru ovnen med til 170 gr. og steg yderligere 20-25min.
Lad kyllingen hvile udækket i 15 min..
Brug safterne til sovs.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2561 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4996 (1189 kcal)
KJ pr. Pers. 2498 (594 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 600 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu