Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Festgryde

Festgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet uden pynt

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
 Olie til bruning
250 g.løg
3-4 fedhvidløg
500 g.hakket oksekød
3.5 dl.ris
0.5-1 tsk.paprika
1-2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
7 dl.oksebouillon
1 ds.hakkede flåede tomater
250 g.ærter dybfrost
250 g.majs dybfrost
 
 Pynt:
1 rød peber i tern
1 gul peber i tern
2 pakker bacon
 
Opskrift:
Svits de fintskårne løg og hvidløg i olie til de er klare og gyldne. Tilsæt det hakkede kød, og rør til det kødet har delt sig.

Tilsæt ris og krydderier og bland det godt sammen. Hæld bouillon og tomater ved, og læg tætsluttende låg på. Lad retten stå og småsimre under låg 25-30 min. Tilsæt evt. mere bouillon.

Steg imens bacon og skær peberfrugterne i tern. Når retten er færdigkogt, tilsættes ærter og majs, og retten koger videre ca. 5 min. til ærter og majs er varme. Smag til med salt, peber og paprika.

Pynt retten med tern af halvdelen af peberfrugt og bacon. Læg den anden halvdel af peberfrugt og bacon på hver sin tallerken ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4463 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu