Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nemme oksefrikadeller med feta

Nemme oksefrikadeller med feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Smølfine

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 fedhvidløg
 Feta
1 bdt.persille
2 spsk.oliven olie
 Salt
 Peber
 Olie til stegning
 


Opskrift:
Du kan tilsætte feta efter eget valg og mængde.
Jeg brugte feta i tern og skar dem i lidt mindre stykker. Brugte en god håndfuld tern.
Hak persillen, og læg den i en skål sammen med kødet og feta. Hak hvidløg i små stykker, eller du kan også bare presse hvidløg og tilsætte det.
Tilsæt oliven olie, salt og peber.
Rør godt rundt i farsen så det hele bliver jævnt fordelt.
Start med at stege en enkelt så du kan smage om der skal mere salt og peber i.
Når smagen er i orden, så formes farsen til frikadeller og steges ved middel varme på en pande i ca 5-6 min på hver side.
Afhængig af størrelsen på frikadellerne varierer stegetiden.

Tips:

Vi har spist dem med ris eller spaghetti, og tomatsovs til. Hvis der var nogen til overs har vi dagen efter lavet wraps af tortilla pandekager med salat og dressing til og brugt frikadellerne som fyld.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24785 gange,
og udskrevet 206 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu