Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chicken pande pesto

Chicken pande pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Christina

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingefiletter
0.5 glaspesto
1 bdt.forårsløg
5 dl.mælk
250 g.nudler
 
Opskrift:
1. Skær kyllingefiletterne i tern og forårsløgene i skiver.

2. Gør en pande varm og tilsæt lidt olie. Kom derefter kyllingen på panden til de er hvide/lidt gyldne.

3. Kom forårsløgene i og tilsæt derefter mælk så kyllingen og forårsløgene er næste dækket (Ikke for meget, da retten ellers bliver for sauset)

4. Tilsæt 2-3 tsk. pesto og rør rundt, og skru derefter ned på 2-3 på komfuret. (Hold øje med det og rør lidt rundt en gang i mellem)

5. Kog nudlerne

6. Kom de kogte nudler i en ildfastfad og hæld indholdet fra panden over.
Fordel det hele godt.

Tips:

Serveres evt. med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3349 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu