Skær den afpudsede mørbrad i skiver og vend dem i majsstivelse blandet med salt og peber. Pisk æggehviden sammen med 1 spsk soya og eddike og vend kødet i. Steg det gyldent i en varm wok med olie. Tilsæt finthakket ingefær, hvidløg og de nippede bønner. Lad det svitse lidt og tilsæt så bouillon og soya. Lad sovsen koge igennem, jævn evt. med lidt majsstivelse og tilsæt tern af frisk ananas.
Servér med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14033 gange, og udskrevet 395 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider