Pasta på en søndag

Pasta på en søndag, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Jeanette H. J.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødsovsen:
120 g.Løg
1 spsk.Olie
3 fedHvidløg
450 g.Hakket oksekød
1 peberfrugt
1 glasDolmio pastasauce 500g
75 g.gulerødder
200 g.skummetmælk
 
 Pasta:
350 g.Fuldkornsmuslinger fra urtekram.
 
 Salat:
2 æbler
120 g.Baby mix salat
20 g.Græskar kerner
 
Opskrift:
Rist græskar kernerne sammen med salt, enten på en varm pande, eller i ildfast fad ved varmluft 180 grader i 10-15 min.

Varm olien op i en gryde, hak løg og hvidløg halvfint, tilsæt i den varme olie, til disse er blevet gennemsigtige. Tilsæt da oksekødet, og gennemsteg dette. Peberfrugten tømmes for kerner, og hakkes. Gulerødder skrælles, og rives. Tilsæt peberfrugt, revet gulerod, Dolmio, 200 g mælk. Smag til med krydderier, salt, peber (chili hvis stærkt ønskes). Og lad det småkoge.

Kog pastaerne i let saltet vand i ca. 10-15 min. Lad kødet småkoge imens pastaen også koger. Imens laves salaten.

Fjern kernehuset fra æblerne, og hak dem fint. Vask salaten, og dryp den fri for vand. Bland de fint hakkede æblestykker med salat og græskar kerner.

Bland først pastaen med kødsovsen. Og dernæst pasta/kødsovsen med salaten, lige inde servering så salaten ikke falder sammen pga varmen, og bliver kedelig.

Bon appetit.

Tip. Smager også super lækkert med hvidløgsbrød til. Eller lidt ost på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 3372 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu