Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaljer med sesam og vinsauce

Medaljer med sesam og vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
 sesamkerner
 smør til stegning
 
 Marinade:
2 dl.rødvin
1-2 fedhvidløg
2 spsk.tomatpuré
2-3 spsk.kinesisk soya
1 tsk.italiensk krydderi
 


Opskrift:

Marinaden piskes sammen og mørbraden trækker nogle timer heri. Tages op og skæres i skiver, der dyppes i sesamkerner og steger nogle min., i dulle. Tages og holdes varme mens man laver saucen af marinaden, der hældes i panden, koger med lidt smør og smages til. Servér med sukkerærter/bønner og kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6309 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu