Kalkun i grønt med gulerods-linsemos

Kalkun i grønt med gulerods-linsemos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
170 g.kalkunbryst
50 g.løg
2 fedhvidløg
20 g.olie (gerne kokosolie)
200 g.friske babyspinatplade
 salt
 peber
 
200 g.gulerod skåret i mindre stykker
50 g.løg skåret i mindre stykker
2 fedhvidløg
100 g.røde linser
1 tsk.spidskommen
1 tsk.koriander
1 tsk.gurkemeje
20 g.olie
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Gulerods-linsemos:
Alle ingredienser kommes i en gryde med vand på så det lige dækker. Kog til linserne er møre og hold øje med at det ikke koger tørt! Blend mosen sammen med olien og smag til.

Kalkun i grønt:
Skær kalkunbrystet i små stykker og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i et par minutter inden kødet tilsættes. Når kødet har taget farve tilsættes spinatbladene og der steges ganske kort, til de kun lige er faldet sammen. Smag til med salt og peber.

Tips:

Tips: Linsemosen kan laves med andre grøntsager - f.eks. pastinak, selleri, jordskok eller en blanding. Der kan også kommes friskhakkede urter i tilsidst.





karakterer:
Opskriften er vist 4636 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu