Fyldige pandekager

Fyldige pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alina Maskaeva

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.mælk
3 æg
280 g.hvedemel (alt skal ikke bruges)
2-2.5 spsk.sukker
3 spsk.olie
 
Opskrift:
I en skål tager du æg i, derefter sukker. I stedet for at piske det, brug en piskeris til at blande det.

Derefter hæld 2 dl mælk i, og bland det godt.

Put så derefter hvedemel i, lidt efter lidt. (Vær ikke bange for at dejen bliver alt for klistre - agtig, det er meningen)

Held nu det sidste af mælken i (3 dl) og bland det rigtig godt. Dejen vil nu blive flydende.

Tag nu 3 spiseskeer olie i.

Bland alt sammen. Nu er du klar til at lave pandekager

Tips:

Denne opskrift er fantastisk. Jeg plejer altid at lave pandekager efter opskrifter herinde på alletiders kogebog, dog fik jeg lyst til at sammenligne det med en russisk opskrift. Jeg er selv russer, så jeg tænkte på at lave russiske pandekager og se om der var en forskel.

DET VAR DER! Har aldrig smagt bedre pandekager i mit liv. De er så fyldige og samtidigt så tykke i det. Smid gerne en kommentar, eller hvis i har spørgsmål





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 3775 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu