Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kreolerpande

Kreolerpande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kreolerpande, billede 4 Kreolerpande, billede 1 Kreolerpande, billede 2 Kreolerpande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.svinemørbrad
 smør
 
125 g.tynd, krydret fingerpølse
200 g.pickles
1 smuldret bouillonterning
1 rød peberfrugt
3 dl.piskefløde
1 tsk.tørret timian
1 tsk.groftkværnet sort peber
 


Tilbehør:
Flutes eller løse ris
Opskrift:

Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær kødet i tykke skiver. Vend dem i mel, brun dem på en pande i smørret ad et par gange og flyt dem over i en gryde.

Skær pølsen i skiver og læg den i gryden sammen med strimlet peberfrugt, bouillonterning og pickles.

Spæd op med piskefløde ad nogle gange og lad gryden småsnurre i ca. 15 min. Smag til med krydderier.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26625 gange,
og udskrevet 318 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kenneth  -  2012-05-07 20:11:01
Ville tro det er noget lige som Chorizo.


  -  2011-11-14 17:01:14
Er der nogen, der kan fortælle mig hvad en fingerpølse er?


Per  -  2011-11-05 14:32:04
Af pølse har vi brugt en scorisio