Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær kødet i tykke skiver. Vend dem i mel, brun dem på en pande i smørret ad et par gange og flyt dem over i en gryde.
Skær pølsen i skiver og læg den i gryden sammen med strimlet peberfrugt, bouillonterning og pickles.
Spæd op med piskefløde ad nogle gange og lad gryden småsnurre i ca. 15 min. Smag til med krydderier.
Serveres med Flutes eller løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 28322 gange, og udskrevet 359 gange.
Kommentarer
Kenneth - 2012-05-07 20:11:01 Ville tro det er noget lige som Chorizo.
- 2011-11-14 17:01:14 Er der nogen, der kan fortælle mig hvad en fingerpølse er?
Per - 2011-11-05 14:32:04 Af pølse har vi brugt en scorisio
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider