Poulet á la Dan

Poulet á la Dan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Clawie90

Indsendt :     

Ingredienser:
2 store Kyllingebrystfillet
2 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 Paprika
 Chilipulver
 Karry
 
Opskrift:
Tag fileten og skær evt. sener og fedt af (evt. blodplettet hvis de er der). Vend den pæne side op ad og skær 2-3 riller i. Heri kommes et presset hvidløg. (Pres gerne flere hvis der enten ikke er nok eller hvis du elsket hvidløg). Herefter strøes der paprika, karry, chilipulver, salt og peber over, og steges på panden ca 3. minutter på hver side ved lidt over middel varme.

Tips:

Serveres bedst med kogte ris, knorr's cabaret sauce og grillet blomkål og broccoli





karakterer:
Opskriften er vist 2469 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu