Gulerodskage eller 24 muffins

Gulerodskage eller 24 muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Siiv

Indsendt :      Red :
Gulerodskage eller 24 muffins, billede 4 Gulerodskage eller 24 muffins, billede 1 Gulerodskage eller 24 muffins, billede 2 Gulerodskage eller 24 muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Gulerodsmuffins/kage:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
380 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Cremecheese:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Flødeost. 70+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Gulerodsmuffins/kage:
1) Farin og olie røres sammen.
2) Æggene røres i et af gangen.
3) De tørre dele blandes og sigtes i blandingen. 4) Gulerødderne rives og vendes i til sidst.

Bages ved 185º alm. ovn eller 165º varmluft
Kan enten laves til 24 muffins som bages i ca. 15-17 min. eller til en kage, som bages i en springform i ca. 50 min. Afkøles

Cremecheese frosting:
Pisk det bløde smør med flødeosten til massen er helt jævn. Det kræver lidt tålmodighed, men til gengæld slipper du for smørklumper i din frosting.
Når smørmassen er helt jævn tilsættes sigtet flormelis og vaniljesukker, evt. fintrevet citronskal og cremen piskes til den er let og luftig - det tager ca. 5 min.
Stil nu frostingen på køl i en ½ time, så den når at blive lidt stiv.
Rigtig god fornøjelse. :-)

Tips:

OBS! Frostingen behøves ikke at køles hvis den skal på en kage, det er mere til jeres muffins!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Opskriften er vist 87377 gange,
og udskrevet 1421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 29093 (6927 kcal)
KJ pr. stk. 1212 (288 kcal)
Vægt ialt 2018 gram
Vægt pr. stk. 84 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1441 KJ (343 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 19.3 gram
Kulhydrat 39.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-07-26 10:33:06
Mega god opskrift, bagte muffins for mit arbejde, og fik mange komplimenter!

  -   2017-10-18 13:27:35
Hej det er emily kagen er sembelt og nem og lave den smager super super godt jeg er kun 11 år men den er så god at jeg bager gulerods kagerne til min far fester