Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :      Red:

Gulerodskage med ostecreme, billede 4 Gulerodskage med ostecreme, billede 1 Gulerodskage med ostecreme, billede 2 Gulerodskage med ostecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
375 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Ostecreme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.


karakterer:
Opskriften er vist 2936203 gange,
og udskrevet 65932 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (1656 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26615 (6337 kcal)
KJ pr. Pers. 2217 (528 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1373 KJ (327 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Klara  -  2021-11-26 16:42:55
Min gad ikke at bage ordentlig inde i ovnen. Den er helt våd efter næsten en time

Mark  -  2021-11-22 11:04:58
Jeg har lavet den kage et utal a gange den blir altid mega lækker. Jeg smider mindst 700gram gulerod i også 45 min i ovnen. den blir altid super svampet og go. Vores ovn er ad ældre dato og varmer måske ikke så godt mere.

  -  2021-11-02 21:27:41
Jeg bagte engang denne kage for at tage med i skole og alle elskede den så bagte jeg den igen til en sommerfest og alle var måløse over jeg kunne bage så god en kage. #verdensbedsteopskrift

Bente KjærTruelsen   -  2021-11-02 17:03:23
Virkelig god konsistens, men jeg synes den mangler lidt i smagen. Jeg kom ostecremen ovenpå som jeg havde pisket længe.

Per  -  2021-10-21 19:36:45
Smørret til ostecremen skal være rigtigt smør

  -  2021-10-20 17:59:34
et spørgsmål skal det være flydende smør?

Anette  -  2021-10-04 20:12:18
Synes der plejer at være hakkede valnødder i?!? 🙂

Karen  -  2021-09-24 08:38:09
Jeg lærte under uddannelse, at bruge denne opskrift. Syns den er nem. Ostecremen kan erstattes med smørcreme, med samme smag.

Connie  -  2021-09-22 05:58:29
Den her kage gave mig førstepræmien i vores lokale konkurrence på Lundø.. Den er simpelhen tæskelækker.. 😉

  -  2021-08-21 15:06:15
Jeg er enig med all de andre. Rigtig god opskrift. 👍

Anne-Charlotte  -  2021-08-19 20:31:46
Virkelig god og populær kage! Alle var vilde med den! Jeg 3 doblede dog ostecremen :P lækkert :D

jeg elsker kage:)  -  2021-08-16 10:38:22
haha mega lækker syndes det var bare lidt for lang tid i ovnen🙂👌

  -  2021-08-16 10:34:37
lækker kage :P

nadin  -  2021-08-16 10:34:05
lækker kage og dejlig svamped=)

guccihunden  -  2021-03-31 10:08:51
Skøn kage. Dog steg den ret meget i forhold til formen. Den blev dog meget lækker og luftig. Ved ikke om jeg fik rørt smør og flormelis for lidt. Kunne se i andre opskrifter den skulle piskes til den blev luftig nærmest som æggehvider og sukker Ved ikke om det var det der gjorde den man kunne smage smørret gennem flødeosten. Men alt i alt en lækker kage og god opskrift.

Emma Pedersen  -  2021-03-22 12:54:36
Kagen er mega lækker

Sara Diya  -  2021-03-13 09:31:07
Den bedste kage!

Mette   -  2021-02-09 19:43:34
Perfekt opskrift, ingen ændringer. Perfekt kage, der altid får kæmperos, når jeg har den med nogen steder. Jeg tror altid jeg har bagt for meget kage, men alt bliver spist!!

melanie  -  2021-02-06 10:00:46
Den er helt fantastisk, hele familien ELSKER den :-)

  -  2021-01-19 13:36:08
Wow er hel vild med den 😍😍

sofia   -  2021-01-18 12:53:01
jeg skal til at lave den for 2 gang den er så god det er helt klart min yndlings kage

Torben V   -  2021-01-17 10:28:51
Plejer at putte lidt knuste valnødder i. Og de hele velnødder er også fine til pynt på toppen af ostecremen. Virkelig en lækker gulerodskage. 5 stjerner herfra.

Maria  -  2020-12-28 16:49:35
Let at lave og super lækker!

Nanna  -  2020-12-19 19:58:50
Jeg gjorde klog i at læse anmeldelserne på kagen. 35 minutter for mig var helt perfekt! Den var lige som den skulle være, og det bliver den faste opskrift, når jeg bager gulerodskage 😍

Rebekka  -  2020-11-20 12:36:45
Jeg kom en tsk. stødt ingefær, en håndfuld chokoladeknapper (70%) og skallen fra en appelsin i dejen. Det gav et fint strejf af julestemning :-)

Ellen  -  2020-11-10 12:58:38
Jeg kommer reven skal fra en halv citron og saften også i Ostecremen, den giver lige det bid, som jeg synes cremen mangler. Ellers Super kage - men som flere andre - dog kun bagt i 40 minutter, og HUSK IKKE VARMLUFT .. ☺

Rie  -  2020-11-06 09:35:12
Den bliver ekstra ekstra god hvis man deler kagen på midten, putter cremen i, og stiller den på køl natten over... muuuums

Cille  -  2020-10-31 22:07:11
Virkelig lækker opskrift, dog skal den slet ikke have så lang tid i ovnen.

Maria  -  2020-10-01 10:14:30
Den bedste opskrift på gulerodskage :-)

  -  2020-09-10 11:11:31
Den skal bagen lige 5 min for lidt, så den er dejlig blød og fugtig, også i køleskabet til dagen efter, og først der smøre den køleskabs kolde creme på, så er den perfekt

Markus   -  2020-09-02 22:11:04
Den her er alt for fed og sød i min optik. Lidt mindre brun farin og lidt mere mel. Ikke nær så meget flormelis i cremen, den har slet ingen syrlighed tilbage med alt det flormelis

Rita   -  2020-08-01 02:33:52
Anbefaler man putter 1dl mælk i dejen efter de revne gulerødder og rører det sammen. - så bliver den ikke så tør

billig bob  -  2020-07-21 10:05:11
rigtigt god kage skal klart bages igen

Stephanie  -  2020-07-17 08:57:32
Nogen der ved om den kan fryses uden cremen?

Peter  -  2020-07-12 21:43:28
Gulerodskage med olie

Høne  -  2020-05-13 19:32:52
Slap to 9-årige løs i køkkenet med denne opskrift, og det kom der altså en helt fantastisk og lækker kage ud af :) Jeg tænker, at man med fordel kan stille ostecremen i køleskabet noget tid inden man smører den på.

Maria kassem  -  2020-05-01 16:52:31
Det er min yndlings kage og hele min familie ber mig om at lave den hele tiden Elsker den opskrift ❤️❤️

Sebastian   -  2020-04-09 10:58:43
Jeg det er en mega god kage men den skal ikke have 45 min. I ovnen😂

Silke  -  2020-03-19 12:19:08
Jeg elsker kage den er så god den er også dejlig svampet

  -  2020-01-30 07:54:47
Til stor bradepande. Altså den der hører til ovnen. Skal jeg så bare og doble, opskriften op

En anden familie fra bryggen, kbh  -  2019-09-13 17:57:30
Fantastisk opskrift Fast indslag til næsten alle fødselsdage gennem 3 år. Holder HVER gang. Perfekt krumme, holder sig fugtig uden at blive klæg i op til flere uger. Permanent vanedannende og altid rost af gæsterne. Gir den dog kun 40 min i ovnen selvom jeg opdaterer den til 20 personer (og andre flødeoste fungerer ligeså fint, Cafe backstage, skælskør;-)

Amalie  -  2019-07-06 09:55:58
Jeg har brugt denne opskrift 100 gange, og den er en sikker vinder hver gang! Vi elsker den herhjemme.

Mia  -  2019-06-28 20:28:28
En virkelig tør fornøjelse. Den er slet ikke klæg og fugtig som en gulerodskage bør være. Den er tør og gummiagtig. Og fik endda kun 30 min i ovnen og ikke de 45 min som anbefalet. Æv. Og har lavet den til gæster. Næsten flovt at servere sådan en tør kage.

Cafe Backtage (skælskør)  -  2019-04-23 11:56:47
Den sælger godt i vores café. Det er den mest fantastiske kage, men jeg plejer nu at bruge det dobbelte af flødeosten og det er kun Philadelphia flødeost der fungerer. Derudover plejer jeg at toppe af med (smuttede) hakkede mandler som ristes af på en panden.

Heidi MRS   -  2019-04-19 00:16:16
Nem og lækker.. Bagetiden holder, og kagen er frisk i flere dage.. Kan med fordel bages dagen før. Jeg hakker mandler, valnødder og hasselnødder ca 250 g og putter i, og ekstra kanel.. Har bagt kagen 4 gange nu, og den er blevet lige god alle gange, alle gæster og familie er tilfredse

silkeborg  -  2019-04-10 18:32:37
tak for lækker opskrift. Har nu bagt den kage 3.gang.

Hadia  -  2019-03-01 18:42:05
Jeg har lavet denne kage 1000 gange, og den er altid en succes!

Sonja  -  2018-12-15 11:16:20
Kan man fryse den med ostecremen på

Irene   -  2018-10-15 09:51:10
Fantastisk kage! Fulgte opskriften men kom lidt hakkede mandler i. Den blev svampet, luftig og holdt sig frisk i mange dage. Absolut en kage vi kommer til at lave igen!

Gunnar  -  2018-08-19 19:13:41
God opskrift! Dog skal de ikke have 45 min i oven det er for lang tid!.. som andre også skriver så nøjes med 30-35 min😉

Sigrid  -  2018-08-09 16:57:08
Er det grov revet gulerødder eller er det din revet

Denne opskrift har flere end 50 kommentarer
Se alle kommentarer her