Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :


Gulerodskage med ostecreme, billede 4 Gulerodskage med ostecreme, billede 1 Gulerodskage med ostecreme, billede 2 Gulerodskage med ostecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
375 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Ostecreme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (1375 stemmer)

Opskriften er vist 2457340 gange,
og udskrevet 61008 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 26615 (6337 kcal)
KJ pr. Pers. 2217 (528 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1373 KJ (327 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rita   -  2020-08-01 02:33:52
Anbefaler man putter 1dl mælk i dejen efter de revne gulerødder og rører det sammen. - så bliver den ikke så tør

billig bob  -  2020-07-21 10:05:11
rigtigt god kage skal klart bages igen

Stephanie  -  2020-07-17 08:57:32
Nogen der ved om den kan fryses uden cremen?

Peter  -  2020-07-12 21:43:28
Gulerodskage med olie

Høne  -  2020-05-13 19:32:52
Slap to 9-årige løs i køkkenet med denne opskrift, og det kom der altså en helt fantastisk og lækker kage ud af :) Jeg tænker, at man med fordel kan stille ostecremen i køleskabet noget tid inden man smører den på.

Maria kassem  -  2020-05-01 16:52:31
Det er min yndlings kage og hele min familie ber mig om at lave den hele tiden Elsker den opskrift ❤️❤️

Sebastian   -  2020-04-09 10:58:43
Jeg det er en mega god kage men den skal ikke have 45 min. I ovnen😂

Silke  -  2020-03-19 12:19:08
Jeg elsker kage den er så god den er også dejlig svampet

  -  2020-01-30 07:54:47
Til stor bradepande. Altså den der hører til ovnen. Skal jeg så bare og doble, opskriften op

En anden familie fra bryggen, kbh  -  2019-09-13 17:57:30
Fantastisk opskrift Fast indslag til næsten alle fødselsdage gennem 3 år. Holder HVER gang. Perfekt krumme, holder sig fugtig uden at blive klæg i op til flere uger. Permanent vanedannende og altid rost af gæsterne. Gir den dog kun 40 min i ovnen selvom jeg opdaterer den til 20 personer (og andre flødeoste fungerer ligeså fint, Cafe backstage, skælskør;-)

Amalie  -  2019-07-06 09:55:58
Jeg har brugt denne opskrift 100 gange, og den er en sikker vinder hver gang! Vi elsker den herhjemme.

Mia  -  2019-06-28 20:28:28
En virkelig tør fornøjelse. Den er slet ikke klæg og fugtig som en gulerodskage bør være. Den er tør og gummiagtig. Og fik endda kun 30 min i ovnen og ikke de 45 min som anbefalet. Æv. Og har lavet den til gæster. Næsten flovt at servere sådan en tør kage.

Cafe Backtage (skælskør)  -  2019-04-23 11:56:47
Den sælger godt i vores café. Det er den mest fantastiske kage, men jeg plejer nu at bruge det dobbelte af flødeosten og det er kun Philadelphia flødeost der fungerer. Derudover plejer jeg at toppe af med (smuttede) hakkede mandler som ristes af på en panden.

Heidi MRS   -  2019-04-19 00:16:16
Nem og lækker.. Bagetiden holder, og kagen er frisk i flere dage.. Kan med fordel bages dagen før. Jeg hakker mandler, valnødder og hasselnødder ca 250 g og putter i, og ekstra kanel.. Har bagt kagen 4 gange nu, og den er blevet lige god alle gange, alle gæster og familie er tilfredse

silkeborg  -  2019-04-10 18:32:37
tak for lækker opskrift. Har nu bagt den kage 3.gang.

Hadia  -  2019-03-01 18:42:05
Jeg har lavet denne kage 1000 gange, og den er altid en succes!

Sonja  -  2018-12-15 11:16:20
Kan man fryse den med ostecremen på

Irene   -  2018-10-15 09:51:10
Fantastisk kage! Fulgte opskriften men kom lidt hakkede mandler i. Den blev svampet, luftig og holdt sig frisk i mange dage. Absolut en kage vi kommer til at lave igen!

Gunnar  -  2018-08-19 19:13:41
God opskrift! Dog skal de ikke have 45 min i oven det er for lang tid!.. som andre også skriver så nøjes med 30-35 min😉

Sigrid  -  2018-08-09 16:57:08
Er det grov revet gulerødder eller er det din revet

Anette  -  2018-07-05 10:52:28
Kan kagen fryses ned?

  -  2018-04-04 12:58:19
hvilken flødeost er det

Anne .....  -  2018-02-14 21:08:25
Lækker kage ...men bagetid 45 min er for lang ...mærker altid med en strikkepind når dejen slipper et kagen bagt ...ca 30 - 35 min. ....

Maria  -  2018-02-11 10:43:05
En fantastisk kage! Jeg bruger lidt mere olie (ca ½ dl) så det ikke bliver tørt :-)

Kagetossen😁  -  2018-01-28 19:00:02
Det er en super lækker kage og jeg kom også lidt revet citronskal i cremen. Jeg synes dog godt at kagen kan trække lidt mere krydderi. Jeg tilsatte valnødder. Den smagte rigtigt dejligt og var tilpas i konsistensen, lidt stampet. Jeg fulgte opskriften 100%.

Julie  -  2018-01-19 16:03:57
Virkelig lækker opskrift, har lavet den 2 gange nu og begge gange har været lige gode :D muuums

Miky  -  2017-11-10 21:19:41
Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen

Miky  -  2017-11-10 21:15:37
Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen

Linda  -  2017-10-19 23:16:00
Det er en helt fantastisk kage, der har meget smag. Jeg kom revet citronskal i frostingen. Jeg bagte 1/2 kage i en rugbrødsform og resten i en muffinsbradepande. Det kan anbefales! Den er bare MUMS!

Ukendt   -  2017-10-15 17:31:11
Jeg har fulgt opskriften fra punkt til prik, men min dej gad ikke hæve mere end 1 cm og havde brændt på i bunden mens den stadig var våd indeni. Dårlig opskrift!

Marjun  -  2017-10-12 19:35:36
Fantastisk god kage. Lavede til 12 personer og der var så meget at både min kæreste og jeg havde med på arbejde dagen efter, og der var masser af ros

Hanne de lony   -  2017-10-10 04:26:18
Dejlig nem kage som alle stort set kan lide og kan holde sig i mange dage uden at blive tør

Ny kage  -  2017-08-12 08:24:31
Med chokolade og jordbær og lidt lakrids og halvdelen med slik og glasur.

Maja Ploug  -  2017-06-16 18:21:04
Nøj hvor er det bare en lækker kage!! 😋 Jeg bagte den på 180 grader i varmluftovn, og gav den 10 min mindre end der står i opskriften, og så tilsætte jeg lidt mere gulerod. Den smager fantastisk og er rigtig lækker svampet. Den vil jeg varmt anbefale andre at bage.

  -  2017-05-23 20:22:28
Det er en god kage

  -  2017-05-17 20:27:07
Det er en god kage

Julie  -  2017-05-16 11:48:27
Er det i en forvarmet ovn??

Alberte  -  2017-05-14 11:47:30
Godt fånet på

Stine  -  2017-05-02 12:10:57
Fantastisk lækker kage, som altid er meget efterspurgt til fødselsdage, fester og andre ting!

Ida F.  -  2017-04-28 11:46:53
Hvilken olie skal man bruge? Er olivenolie ok, eller er den for gennemtrængende i smagen?

Lone  -  2017-04-22 14:49:31
Den er rigtig god.

Camilla  -  2017-04-16 18:24:18
Jeg kom lidt appelsin skaldyr i frontingen. Det smager mega godt, og det passer sammen med gulerødder og påske. ;) god påske

Lone  -  2017-04-16 09:06:11
Den er rigtig god.

Mette S  -  2017-03-03 18:54:49
Farinen er for gennemtrængende. Citron og revet øko citron er som en anden skriver et must.

Sk  -  2017-02-25 22:23:24
Super lækker kage! Som en anden også foreslog tilføjede jeg valnødder og øko abrikoser. Det var bare mums!! Bag den - du vil ikke fortryde ?

Tove  -  2017-02-25 11:07:44
En dejlig opskrift. Jeg tilføjer skralden af en øko. citron og ca 25-30 gram hakket nødder. Kommer ca. 29 gram i små muffin forme og har de fantastiske gulerodskage muffins. Ca. 49 stk. Bager dem 18 min på 180 grader i varmluft. De blev højt rost af børnehavebørn samt deres personale..

Marianne   -  2017-02-15 11:53:15
Bliver ofte spurgt om opskrift når jeg bager denne. Syntes at se på flere kommentarer og have hørt at den ikke skal have så længe i ovnen for så bliver den tør. Jeg tager aldrig selv tid, men mærker efter med en tandstik. Når kagen slipper er den færdig. Jeg bruger gerne halv olie og halv tykmælk. Tror idéen med de hakkede nødder skal prøves, når mine børn er lidt større. Som flere siger så er cremen ekstra lækker med lidt citron saft i, derudover pisker jeg gerne omkring 1-1 1/2 dl. Fløde og vender forsigtigt i cremen (som også er pisket helt blød med en håndmixer), med en dejskraber, det giver en ekstra luftig og lækker creme :)

22 januar 2017  -  2017-01-22 10:35:58
Super dejlig kage.passer med indgredienserne i mål.....super hit ..skal helt klart bages igen..

  -  2016-11-05 14:19:14
Virkelig god kage!

Nina wadstein  -  2016-10-14 14:28:27
Bliver rigtig god hvis man putter ca 50-100g grofthakket valnødder i😛

Emma  -  2016-10-13 22:56:49
Lækker opskrift - specielt med hakkede hassel- og/eller valnødder i dejen. Dog skal bagetiden justeres, her var kagen i hvert fald færdig allerede efter 25 minutter!! :-)

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her