Kommentarer
guccihunden - 2021-03-31 10:08:51 Skøn kage. Dog steg den ret meget i forhold til formen.
Den blev dog meget lækker og luftig.
Ved ikke om jeg fik rørt smør og flormelis for lidt. Kunne se i andre opskrifter den skulle piskes til den blev luftig nærmest som æggehvider og sukker
Ved ikke om det var det der gjorde den man kunne smage smørret gennem flødeosten.
Men alt i alt en lækker kage og god opskrift.
Emma Pedersen - 2021-03-22 12:54:36 Kagen er mega lækker
Sara Diya - 2021-03-13 09:31:07 Den bedste kage!
Mette - 2021-02-09 19:43:34 Perfekt opskrift, ingen ændringer. Perfekt kage, der altid får kæmperos, når jeg har den med nogen steder. Jeg tror altid jeg har bagt for meget kage, men alt bliver spist!!
melanie - 2021-02-06 10:00:46 Den er helt fantastisk, hele familien ELSKER den :-)
- 2021-01-19 13:36:08 Wow er hel vild med den 😍😍
sofia - 2021-01-18 12:53:01 jeg skal til at lave den for 2 gang den er så god det er helt klart min yndlings kage
Torben V - 2021-01-17 10:28:51 Plejer at putte lidt knuste valnødder i. Og de hele velnødder er også fine til pynt på toppen af ostecremen. Virkelig en lækker gulerodskage. 5 stjerner herfra.
Maria - 2020-12-28 16:49:35 Let at lave og super lækker!
Nanna - 2020-12-19 19:58:50 Jeg gjorde klog i at læse anmeldelserne på kagen. 35 minutter for mig var helt perfekt! Den var lige som den skulle være, og det bliver den faste opskrift, når jeg bager gulerodskage 😍
Rebekka - 2020-11-20 12:36:45 Jeg kom en tsk. stødt ingefær, en håndfuld chokoladeknapper (70%) og skallen fra en appelsin i dejen. Det gav et fint strejf af julestemning :-)
Ellen - 2020-11-10 12:58:38 Jeg kommer reven skal fra en halv citron og saften også i Ostecremen, den giver lige det bid, som jeg synes cremen mangler.
Ellers Super kage - men som flere andre - dog kun bagt i 40 minutter, og HUSK IKKE VARMLUFT .. ☺
Rie - 2020-11-06 09:35:12 Den bliver ekstra ekstra god hvis man deler kagen på midten, putter cremen i, og stiller den på køl natten over... muuuums
Cille - 2020-10-31 22:07:11 Virkelig lækker opskrift, dog skal den slet ikke have så lang tid i ovnen.
Maria - 2020-10-01 10:14:30 Den bedste opskrift på gulerodskage :-)
- 2020-09-10 11:11:31 Den skal bagen lige 5 min for lidt, så den er dejlig blød og fugtig, også i køleskabet til dagen efter, og først der smøre den køleskabs kolde creme på, så er den perfekt
Markus - 2020-09-02 22:11:04 Den her er alt for fed og sød i min optik. Lidt mindre brun farin og lidt mere mel. Ikke nær så meget flormelis i cremen, den har slet ingen syrlighed tilbage med alt det flormelis
Rita - 2020-08-01 02:33:52 Anbefaler man putter 1dl mælk i dejen efter de revne gulerødder og rører det sammen. - så bliver den ikke så tør
billig bob - 2020-07-21 10:05:11 rigtigt god kage skal klart bages igen
Stephanie - 2020-07-17 08:57:32 Nogen der ved om den kan fryses uden cremen?
Peter - 2020-07-12 21:43:28 Gulerodskage med olie
Høne - 2020-05-13 19:32:52 Slap to 9-årige løs i køkkenet med denne opskrift, og det kom der altså en helt fantastisk og lækker kage ud af :)
Jeg tænker, at man med fordel kan stille ostecremen i køleskabet noget tid inden man smører den på.
Maria kassem - 2020-05-01 16:52:31 Det er min yndlings kage og hele min familie ber mig om at lave den hele tiden
Elsker den opskrift ❤️❤️
Sebastian - 2020-04-09 10:58:43 Jeg det er en mega god kage men den skal ikke have 45 min. I ovnen😂
Silke - 2020-03-19 12:19:08 Jeg elsker kage den er så god den er også dejlig svampet
- 2020-01-30 07:54:47 Til stor bradepande. Altså den der hører til ovnen. Skal jeg så bare og doble, opskriften op
En anden familie fra bryggen, kbh - 2019-09-13 17:57:30 Fantastisk opskrift
Fast indslag til næsten alle fødselsdage gennem 3 år. Holder HVER gang. Perfekt krumme, holder sig fugtig uden at blive klæg i op til flere uger. Permanent vanedannende og altid rost af gæsterne. Gir den dog kun 40 min i ovnen selvom jeg opdaterer den til 20 personer
(og andre flødeoste fungerer ligeså fint, Cafe backstage, skælskør;-)
Amalie - 2019-07-06 09:55:58 Jeg har brugt denne opskrift 100 gange, og den er en sikker vinder hver gang! Vi elsker den herhjemme.
Mia - 2019-06-28 20:28:28 En virkelig tør fornøjelse. Den er slet ikke klæg og fugtig som en gulerodskage bør være. Den er tør og gummiagtig. Og fik endda kun 30 min i ovnen og ikke de 45 min som anbefalet. Æv. Og har lavet den til gæster. Næsten flovt at servere sådan en tør kage.
Cafe Backtage (skælskør) - 2019-04-23 11:56:47 Den sælger godt i vores café. Det er den mest fantastiske kage, men jeg plejer nu at bruge det dobbelte af flødeosten og det er kun Philadelphia flødeost der fungerer. Derudover plejer jeg at toppe af med (smuttede) hakkede mandler som ristes af på en panden.
Heidi MRS - 2019-04-19 00:16:16 Nem og lækker.. Bagetiden holder, og kagen er frisk i flere dage.. Kan med fordel bages dagen før. Jeg hakker mandler, valnødder og hasselnødder ca 250 g og putter i, og ekstra kanel..
Har bagt kagen 4 gange nu, og den er blevet lige god alle gange, alle gæster og familie er tilfredse
silkeborg - 2019-04-10 18:32:37 tak for lækker opskrift. Har nu bagt den kage 3.gang.
Hadia - 2019-03-01 18:42:05 Jeg har lavet denne kage 1000 gange, og den er altid en succes!
Sonja - 2018-12-15 11:16:20 Kan man fryse den med ostecremen på
Irene - 2018-10-15 09:51:10 Fantastisk kage! Fulgte opskriften men kom lidt hakkede mandler i. Den blev svampet, luftig og holdt sig frisk i mange dage. Absolut en kage vi kommer til at lave igen!
Gunnar - 2018-08-19 19:13:41 God opskrift! Dog skal de ikke have 45 min i oven det er for lang tid!.. som andre også skriver så nøjes med 30-35 min😉
Sigrid - 2018-08-09 16:57:08 Er det grov revet gulerødder eller er det din revet
Anette - 2018-07-05 10:52:28 Kan kagen fryses ned?
- 2018-04-04 12:58:19 hvilken flødeost er det
Anne ..... - 2018-02-14 21:08:25 Lækker kage ...men bagetid 45 min er for lang ...mærker altid med en strikkepind når dejen slipper et kagen bagt ...ca 30 - 35 min. ....
Maria - 2018-02-11 10:43:05 En fantastisk kage! Jeg bruger lidt mere olie (ca ½ dl) så det ikke bliver tørt :-)
Kagetossen😁 - 2018-01-28 19:00:02 Det er en super lækker kage og jeg kom også lidt revet citronskal i cremen. Jeg synes dog godt at kagen kan trække lidt mere krydderi. Jeg tilsatte valnødder. Den smagte rigtigt dejligt og var tilpas i konsistensen, lidt stampet. Jeg fulgte opskriften 100%.
Julie - 2018-01-19 16:03:57 Virkelig lækker opskrift, har lavet den 2 gange nu og begge gange har været lige gode :D muuums
Miky - 2017-11-10 21:19:41 Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen
Miky - 2017-11-10 21:15:37 Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen
Linda - 2017-10-19 23:16:00 Det er en helt fantastisk kage, der har meget smag. Jeg kom revet citronskal i frostingen. Jeg bagte 1/2 kage i en rugbrødsform og resten i en muffinsbradepande. Det kan anbefales! Den er bare MUMS!
Ukendt - 2017-10-15 17:31:11 Jeg har fulgt opskriften fra punkt til prik, men min dej gad ikke hæve mere end 1 cm og havde brændt på i bunden mens den stadig var våd indeni. Dårlig opskrift!
Marjun - 2017-10-12 19:35:36 Fantastisk god kage. Lavede til 12 personer og der var så meget at både min kæreste og jeg havde med på arbejde dagen efter, og der var masser af ros
Hanne de lony - 2017-10-10 04:26:18 Dejlig nem kage som alle stort set kan lide og kan holde sig i mange dage uden at blive tør
Ny kage - 2017-08-12 08:24:31 Med chokolade og jordbær og lidt lakrids og halvdelen med slik og glasur.
Maja Ploug - 2017-06-16 18:21:04 Nøj hvor er det bare en lækker kage!! 😋 Jeg bagte den på 180 grader i varmluftovn, og gav den 10 min mindre end der står i opskriften, og så tilsætte jeg lidt mere gulerod. Den smager fantastisk og er rigtig lækker svampet. Den vil jeg varmt anbefale andre at bage.
|