Torskerogns frikadeller

Torskerogns frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rolros

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.Frisk Torskerogn
1-2 Æg
1 stort løg
 Salt
 Peber
1 knsp.Garam Masala
 Bouillon (fiske eller okse)
 Chilie (efter smag)
 hvedemel
 Rasp
 
Opskrift:
Kog den friske rogn ca. 25 min. når den er køle af pil skindet af og mos det fin.
Blend løget med bouillon og lidt vand.
Tilsæt Krydderier, æg, løg, og resten til farsen for en god og fast konsistens.
Steg dem som alm. frikadeller i olie eller margarine.

Tips:

smag på farsen under hele processen, så det ikke bliver for stærkt eller uden smag.


karakterer:
Opskriften er vist 12608 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu