Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskerogns frikadeller

Torskerogns frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rolros

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.Frisk Torskerogn
1-2 Æg
1 stort løg
 Salt
 Peber
1 knsp.Garam Masala
 Bollion (fiske eller okse)
 Chilie (efter smag)
 hvedemel
 Rasp
 
Opskrift:
Kog den friske rogn ca 25 min. når den er køle af pil skindet af og mos det fin.
Blendt løget med bollion og lidt vand .
Tilsæt Krydderier, æg, løg, og resten til farsen for en god og fast konsistens.
Steg dem som alm. frekadeller i olie eller margarine.

Tips:

smag på farsen under hele processen, så det ikke bliver for stærkt eller uden smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11157 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu